opstrand-menu-nl-zuid-holland-katwijk

 

Waar kan ik parkeren bij het strand van Katwijk aan Zee?
 


incoon-parkeren-opstrandGarage Tramstraat
Parkeren bij garage Tramstraat Katwijk aan Zee.
- 125 parkeer plaatsen
- ± 300 meter wandelen naar het strand

incoon-parkeren-opstrandGarage Princehaven
Parkeren bij garage Princehaven Katwijk aan Zee.
- 250 parkeer plaatsen
- ± 400 meter wandelen naar het strand

incoon-parkeren-opstrandParkeertarieven Katwijk aan Zee

Betaald parkeren

In en rond het centrum kunt u op straat betaald parkeren. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.
Toeristisch betaald parkeren van 1 april tot 1 oktober van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op het parkeerterrein Noordduinseweg, de Zuid-Boulevard, parkeerterrein Zuidduinseweg en op de Sportlaan kunnen dagkaarten worden gekocht aan de automaat. Deze kosten € 6,00 per dag en zijn geldig tot de volgende morgen 10.00 uur.

Voor parkeren op straat zijn twee tarieven:

Op de Boulevard, de Strandweg, de Princestraat en de Voorstraat (gedeelte Boulevard - Dwarsstraat) kost het parkeren € 1,20 per uur.
In alle overige straten kost het parkeren € 1,05 per uur. De parkeerkosten kunt u betalen met muntgeld vanaf € 0,10 en met chipknip.
Voor de Princestraat en de Voorstraat (gedeelte Boulevard-Dwarsstraat) geldt een maximale parkeerduur van 90 minuten. Voor de overige straten en pleinen geldt geen maximale parkeerduur. U krijgt altijd parkeertijd voor het betaalde bedrag afgerond naar boven op € 0,10.
In de gemeente Katwijk kan een houder van een gehandicaptenparkeerkaart de kaart ook gebruiken in het vergunninghoudersgebied en het betaald parkeergebied. Houders van een gehandicaptenparkeerkaart hoeven in Katwijk geen parkeerbelasting te betalen.
Gasten van hotels, pensions en particuliere kamerverhuurders kunnen via hun logiesverstrekker een speciale parkeervergunning verkrijgen. Dat is de zgn. dagkraskaart die na valideren van de datum geldig is tot de volgende morgen 10.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Contact
GreenAdventures - Beach Events
greenadventures-icon-twitter

greenadventures-icon-facebook